Multiple Unit Pricing

Definitie Multiple Unit Pricing

Oferirea unui pret mai mic pe unitatea de produs, pentru achizitionarea concomitenta a doua sau mai multe produse de acelasi fel, decat in cazul in care produsele cunt cumparate separat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Multiple Unit Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Multiple Unit Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Multiple Unit Pricing. Definitiile termenilor despre Multiple Unit Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Multiple Unit Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Multiple Unit Pricing.