Mummy Dust

Definitie Mummy Dust

Termen de argou care se refera la ingredientele, partile si accesoriile pe care producatorii le adauga uneori la un produs pentru a-i atrage, dar pentru care nu exista nici o explicatie stiintifica se mai numesc si Whiffle Dust.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Mummy Dust? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Mummy Dust.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Mummy Dust. Definitiile termenilor despre Mummy Dust cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Mummy Dust, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Mummy Dust.