Mutare-Sigura.ro - Firma de mutari mobila si mutari internationale

BUCURESTI - 16 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Logistica/Transport

Mutare-Sigura este singura companie de relocari, specializata in toate tipurile de mutari. Noutatea consta in faptul ca am reusit sa optimizam toate etapele procesului de relocare, de la garsoniere, apartamente si case pana la birouri, librarii , edituri, scoli, sedii de firme sau institutii ale statului. Astfel, reusim sa acoperim o gama complete a unor servicii complexe, prin eficientizarea eforturilor noastre in a duce la bun sfarsit orice solicitare din partea clientilor, pe care o tratam mereu ca pe o noua provocare.

Mutari mobila

Dezvoltarea companiei noastre s-a datorat si depinde in continuare de calitatea serviciilor pe care le oferim, servicii de mutari mobila , mutari firme si mutari internationale .

Gradul de multumire al clientilor nostrii, se reflecta si in numarul recomandarilor facute de acestia, pentru calitatea ridicata a serviciilor de care poate beneficia oricine ne solicita in calitate de persoana fizica sau juridica.

De la depozitare a bunurilor personale pana la mutari mobila atat nationale cat si internationale, incercam sa raspundem in timp util tuturor nevoilor cu care se pot confrunta persoanele care acceseaza acest domeniu.

Detinem o experienta dovedita in planificarea inteligenta a etapelor de relocare, precum si in organizarea eficienta a procedurilor de demontare, dislocare si remontare a ansamblelor de mobilier precum si a echipamentelor sensibile, echipele noastre fiind alcatuite din personal calificat si bine instruit pentru astfel de operatiuni dinamice.

O mutare sigura trebuie sa fie complexa, nu complicate, de aceea am structurat mai jos in cativa pasi simplii, principalele operatiuni necesare oricarui process de relocare pe care noi il oferim clientilor nostrii:

-Impachetarea pieselor e mobilier si a bunurilor dumneavoastra in folie stretch, folie cu bule de aer si paturi special pentru izolare termica.

- Ambalarea cutiilor si etichetarea acestora, doar la cererea clientului;

- Demontare piese de mobilier si infolierea individuala a acestora – daca este necesar;

- Transportul - se realizeaza cu autoutilitare Iveco de 20 respectiv 24 metri cubi in conditii de siguranta garantata prin contract;

- Descarcarea si asezarea pe pozitie a fiecarui obiect sau corp de mobila;

- Despachetarea si – dupa caz – reasamblarea corpurilor si ansamblelor ce au fost transportate;

- Montare mobilier si amplasare pe pozitii;

- Curatarea materialelor reziltate in urma despachetarii.

Efectuam mutari la cele mai ridicate standard ale calitatii pentru beneficiarii nostri. Garantam integritatea bunurilor pe care le transportam in baza politei de asigurare ce poate acoperi pagube de pana la 55 000 euro.

Compania noastra pune la dispotitia dumneavoastra servicii de consultanta si analiza pentru mutari ample sau concomitente (precum mutarea a doua sau mai multe sedii), astfel incat sa puteti evita intreruperea activitatii personalului angajat.

Depozitarea obiectelor, precum si transport, este asigurata prin contract, garantandu-se astfel integritatea acestora prin pastrarea in cele mai bune conditii de depozitare, inlaturand dealtfel riscul deteriorarii de orice fel.

Ne dorim sa formam o relatie de parteneriat cu clientii nostrii, deoarece recomandarile lor constituie cartea noastra de vizita pentru toti cei care isi oresc servicii de calitate in domeniul mutarilor, dar inca nu au avut ocazia sa ne cunoasca.

Fie ca vorbim de mutari nationale, sau mutari internationale, mutare-sigura.ro este firma pe care va puteti baza.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mutare-sigura/mutare-sigura-ro-firma-de-mutari-mobila-si-mutari-internationale