“ MUZEUL DE HAINE ŞI BIJUTERII “ - Cel mai chic târg de produse handmade şi vintage, acum în centrul Bucureştiului

BUCURESTI - 9 mai 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “ Grigore Antipa “ în colaborare cu S.C. Direct Consulting& Advertising SRL şi Trade Romania vă invită în zilele de Sâmbătă, 12 mai şi Duminica, 13 mai, la prima ediţie a celui mai chic târg vintage şi handmade din acest sezon.

“ Muzeul de haine şi bijuterii “ se va desfăşura în grădina Muzeului « Antipa », acolo unde dacă vrei, poţi face o călătorie printre tendinţele modei din ultimii 100 de ani.

Sunt asteptaţi toţi romanticii incurabili care, fugind de ternul cotidianului, mai caută în cuferele cu haine şi bijuterii vintage, după danteluri şi catifea,  broderii cu mărgele şi paiete şi brocarturi cu luciri de bronz.

Îi invităm şi pe cei care, mai originali,  preferă hainele, bijuteriile şi decoraţiunile handmade unicat sau produse în serii mici. Iar când cumparaturile se termină, vă invităm la o cafea si o şuetă despre ce am văzut, ce am luat şi ce ne luam la viitoarea editie a targului din grădina Muzeului “Antipa”.

Accesul la Târg este gratuit, iar vizitatorii sunt asteptaţi în cele două zile ale evenimentului, între orele 11,00-20,00.

Inscrieri de participare se fac la telefonul 0726 824 784.

Detalii proiect: www.antipa.ro

Informatii suplimentare : dr. Aurora STĂNESCU, tel. mobil: 0723.149.694, e-mail: auroras@antipa.ro

Despre Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa"' este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/muzeul-national-de-istorie-naturala/muzeul-de-haine-i-bijuterii-cel-mai-chic-trg-de-produse-handmade-i-vintage-acum-n-centrul-bucuretiului