Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și „LaPrintărie” vă invită la vernisajul expoziției de fotografie Wildlife România 2016

BUCURESTI - 15 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Institutii Publice

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” în parteneriat cu „LaPrintărie” – www.LaPrintarie.ro vă invită la vernisajul expoziției de fotografie ” Wildlife România 2016” ce va avea loc miercuri, 16 noiembrie 2016, începând cu ora 18.00 în holul central al Muzeului și va fi urmat de un cocktail.

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și „LaPrintărie” vă invită la vernisajul expoziției de fotografie  Wildlife România 2016

Expoziția de fotografie ”Wildlife România”, care sperăm să devină o tradiție pentru pasionații de natură, reunește peste 60 de lucrări din portofoliul mai multor fotografi pasionaţi de natură. Această primă ediție va debuta sub auspiciile celui de-al 8-lea Congres Internațional de Zoologie al Muzeului „Grigore Antipa” (CZGA 2016) și se va bucura de o largă participare și vizibilitate internațională.          

Lucrările vor rămâne expuse în cadrul Muzeului până pe data de 3 ianuarie 2017. La vernisaj intrarea este liberă, urmând ca apoi expoziția să facă parte din circuitul de vizitare al Muzeului. 

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului „Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

 

Despre Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.