"Ziua Zgărzilor Deschise"

BUCURESTI - 12 martie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa “ lansează noua campanie de imagine care se va desfăşura sub titlul “Muzeul Antipa, natura întâlneşte tehnologia”. Această campanie se adresează în mod special adolescenţilor şi tinerilor şi este semnată, ca şi toate celelalte campanii de publicitate, de către Agenţia Leo Burnett.

Şi pentru că numai la noi “natura întâlneşte tehnologia” declarăm 20 Martie 2012 - "Ziua Zgărzilor Deschise" la Muzeul “Antipa”. Numai în această zi, părinţii adoptivi ai animalelor de casă (câini, pisici, peştişori, ţestoase, păsărele etc.) pot veni să ne viziteze însoţiţi de companionii lor. Asta aşa, ca să le prezentăm strămoşii din care se trag, dar şi pentru că deşi le adoptăm, le hrănim, le îngrijim, le iubim, animalele de companie nu au o zi a lor. Vizitatorii dornici să celebreze cu noi "Ziua Zgărzilor Deschise" la Muzeul “Antipa” trebuie să asculte Radio Guerrilla între orele 8,00 si 10,00, în intervalul 12-18 martie 2012. Numai cei care vor povesti o întâmplare cu ei şi animalul lor de companie, în care a fost implicată tehnologia (un telefon, o telecomandă, o imprimantă, un laptop, o tabletă), pot câştiga un bilet de vizitare pentru ei şi pet-ul lor.

Câstigătorii concursului Radio Guerilla vor avea acces în expunerea permanentă, alături de companionii lor patrupezi, supravegheaţi şi controlaţi de către stăpâni fiind exclusă mişcarea liberă a animalelor prin sălile de expoziţie.

În această zi, fotografierea va fi permisă.

Participă şi tu şi împărtăşeşte pe pagina noastră de facebook impresiile tale despre vizita la Muzeul “Antipa” alături de animalul tău de companie!

Informaţii suplimentare: www.antipa.ro

Detalii: dr. Aurora STĂNESCU, tel. mobil: 0723.149.694, e-mail: auroras@antipa.ro

Despre Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/muzeul-national-de-istorie-naturala/ziua-zgrzilor-deschise