SilverCity.ro lanseaza Certificatul Cadou pentru colega de birou

Arad - 7 iulie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Magazinul online de bijuterii din argint - www.SilverCity.ro lanseaza: 'Certificatul Cadou pentru colega de birou'. Acesta reprezinta un mod inspirat de a oferi cadoul ideal, oricarei iubitoare a frumosului si stilului.

BENEFICII SARBATORITA:

-Sarbatorita va fi surprinsa si incantata sa isi aleaga singura cadoul
-Sarbatorita nu trebuie sa faca vreun efort pentru a intra in posesia cadoului, acesta urmand sa ii fie livrat la domiciliu prin serviciul de curierat rapid
-Sarbatorita va primi Gratuit cutiuta de cadou/saculetul de bijuterii
-Sarbatorita poate astepta sosirea colectiilor noi SilverCity pentru a efectua comanda, deoarece Certificatul cadou este valabil 1 an de zile

BENEFICII COLEGI DE BIROU:

-Salvezi timp si energie, absolut necesare cautarii unui cadou potrivit in magazinele din oras!
-“Oare ii va placea bijuteria?”, “I se potriveste?” - sunt intrebari care nu te vor mai chinui, doarece raspunsul este unul singur:DA!
-Tu/colegii stabilesc valoarea certificatului cadou. Valoarea minima a unui certificat cadou este de 25 Lei.
-Primesti Certificatul Cadou la sediul firmei tale Gratuit si fara efort (prin intermediul serviciului de curierat rapid Prioripost)
-Achitarea certificatului cadou se face integral, prin Ramburs.

Certificatul cadou este cartonat, tiparit color, si contine urmatoarele campuri libere: 'Pentru ...'; 'Din partea: ...' (care vor fi completate manual de dvs. pentru o nota mai intima); 'Valoare: ...'(care va fi completat de catre reprezentantii SilverCity). Acesta va mai contine si un COD UNIC pe care sarbatorita il va utiliza in momentul achizitionarii bijuteriilor cadou.

Certificatul Cadou poate fi achizitionat la fel ca orice alt produs SilverCity.ro, prin crearea unui cont si adaugarea Certificatului in cosul de cumparaturi.

In momentul finalizarii comenzii va trebui sa completati campul 'Mesaj' cu valoarea pe care doriti sa o aiba acest certificat. Suma minima acceptata este de 25 Lei.

Pentru a afla mai multe detalii despre bijuteriile noastre accesati: www.silvercity.ro.

Despre MY SILVER CITY SRL

SilverCity.ro - Magazin online Bijuterii Argint Thailanda. Inele, cercei, bratari, lanturi si pandantive din argint 925 menite sa iti complimenteze frumusetea.
Dana Vetan - 0723708458
office@silvercity.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/my-silver-city-srl/silvercity-ro-lanseaza-certificatul-cadou-pentru-colega-de-birou