Mya Mendes    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Mya Mendes

 • Mya Mendes

  Bucuresti - 30 April 2008

  Comunicat de PREMIUM EXPO S.R.L.

  PREMIUM EXPO,organizator al celor patru editii ale targului erotic EROS SHOW, are deosebita placere de a va anunta lansarea celei de-a V-a editii a evenimentului EROS SHOW, ce se va desfasura in perioada 7 - 11 Mai 2008 la Sala Polivalenta din Bucure ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Mya Mendes

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Mya Mendes.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Mya Mendes. Informatiile despre Mya Mendes cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Mya Mendes, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Mya Mendes, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.