MyKey    

Comunicate de presa si evenimente pe tema MyKey

 • MyKey. Serviciu de livrare rapida a cheilor tale de rezerva.

  MyKey

  Bucuresti - 31 January 2013

  Comunicat de Safe Key SRL

  Bucurestenii care isi pierd cheile vor avea la dispozitie, incepand din 31 ianuarie, primul sistem de livrare de chei de rezerva de la casa, masina sau birou din Romania. Urmand un model de business de succes din Marea Britanie si SUA, sistemul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: chei de rezerva , mykey , livrare rapida

  Vezi toate comunicatele de presa despre MyKey

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul MyKey.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la MyKey. Informatiile despre MyKey cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul MyKey, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la MyKey, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.