Noul boutique, Atelier Aiurea, lumineaza promenada

BUCURESTI - 10 iunie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Boutique-ul de vata pe bat isi serbeaza prima vara Aiurea, incarcat cu accesorii cu tact alese, manunchiuri de rochii abia culese si pantofi aiuriti pe bat. Aici respira aroma irezistibila a tinutelor vintage, prajituri de casa si jazz in surdina.

Noul boutique, Atelier Aiurea, lumineaza promenada

Atelier A ! U R E A, noul boutique din zona boema a Bucurestilor de altadata, si-a aprins firma luminoasa pe Str. Covaci nr. 19 (colt cu Str. Sepcari).

Pana acum plimbarile prin centrul vechi insemnau doar restaurante, cafenele si terase, ceea ce ii lipsea pentru a aduce parfumul cartierului parisian fiind locurile pentru impatimitele modei. Acum Atelier A ! U R E A deschide drumul sesiunilor de shopping de placere.

Atelier A ! U R E A nu este un simplu magazin de haine si accesorii vintage, este un spatiu in care extravaganta westwoodiana, eleganta coco si rafinamentul eternei Audrey se imbina spectaculos si totodata firesc cu noile tendinte ale unor creatori autohtoni in ascensiune. Aici este locul in care noul este dorit, vechiul apreciat, bizarul intrigant, iar pretul acestora unul just, cum numai o fashionista poate face diferenta dintre o piesa veritabila al unui creator celebru si o haina frumoasa prĂȘt-a-porter.

De la amenajarea vitrinei pana la designul interior, totul a fost gandit ca un spatiu de inspiratie ce poate conduce la redefinirea stilului propriu prin melanjul de stiluri vestimentare, accesorii si decoratiuni interioare. Iar pentru ca stilul evolueaza, magazinul se reinventeaza si el, rafturile sale schimbandu-si semnaturile de designer in mod constant.

Si pentru ca placerea de a fi creativ vine natural dupa orele de munca, spatiul este deschis pana seara tarziu, iar vineri si sambata programul este prelungit pana la ora 23.00. Magazinul va tine pasul cu toate evenimentele culturale ale orasului, astfel ca in noaptea de vineri 11 iunie, intre orele 7 seara si 4 dimineata, boutique-ul este de noapte cu expozitie de fotografie, delicatese proaspete, pantofi cu mesaje si tinute Aiurea cadou.

Va asteptam la Noaptea Alba a Galeriilor cu punch si prajituri de casa pe Covaci nr 19 colt cu Sepcari!

Despre Naive Design

Atelier Aiurea... un must pentru orice fata care se doreste a fi cocheta, misterioasa, surprizatoare si ..aiurea de irezistibila!
Persoana de contact:
Cristina Ivan

Tel : 021 311 3318
Mobil: 0742.358.523/0733.303.038
E-mail: krystynana@gmail.com
Facebook: Atelier Aiurea

krystynana @ gmail.com