name    

Comunicate de presa si evenimente pe tema name

 • name. Infographics Ateliere fara Frontiere reciclare Deseuri Electronice

  name

  Bucuresti - 6 February 2012

  Comunicat de DESIGN IN ARK FREELANCERS S.R.L.

  Ateliere Fara Frontiere lanseaza un nou proiect al carui scop este este insertia socio-profesionala a persoanelor in mare dificultate prin reciclarea materialelor publicitare precum PVC, polipropilena sau material textil sintetic utilizate in confect ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: branding , logo , ateliere fara frontiere , name , designinark , slogan

  Vezi toate comunicatele de presa despre name

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul name.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la name. Informatiile despre name cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul name, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la name, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.