Poze Namol sapropelic

  • Cura balneara cu namol in Bucuresti-cabinetul Estet Fiziomed-25% reducere pentru pensionari si someri

    Poza: Cura balneara cu namol in Bucuresti-cabinetul Estet Fiziomed-25% reducere pentru pensionari si someri

  • Baie de namol sapropelic din Lacul Techirghiol

    Poza: Mirage MedSpa Hotel din Eforie Nord ramane deschis si ofera cazare si transport gratuit pentru pachetele de wellness si tratament balnear

  • Piscina Mirage MedSPA

    Poza: Investitie majora in turismul balnear de pe litoral - Mirage MedSPA Eforie Nord

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul namol sapropelic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la namol sapropelic. Pozele pe tema namol sapropelic cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul namol sapropelic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la namol sapropelic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la namol sapropelic.