Poze Nanotehnologie

  • sesderma

    Poza: Dermato-cosmeticele bazate pe nanotehnologie intră pe piața din România

  • MIRA TELECOM Student - Programming the future

    Poza: MIRA TELECOM anunță câștigătorii celor trei burse de excelență în cadrul programului „MIRA TELECOM Student – Programming the future”

  • MIRA TELECOM Student - Programming the future

    Poza: Câștigătorii burselor de excelență MIRA TELECOM “Student – Programming the future” motivați de rezultate să continue proiectele de cercetare

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul nanotehnologie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la nanotehnologie. Pozele pe tema nanotehnologie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul nanotehnologie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la nanotehnologie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la nanotehnologie.