National Introduction

Definitie National Introduction

Lansarea unui produs la nivel national. Din caza riscului si a investitiei substantiale in productie si marketing pe care o lansare nationala o necesita, multe organizatii adopta o strategie de eschiva. Vezi Rollout.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru National Introduction? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul National Introduction.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la National Introduction. Definitiile termenilor despre National Introduction cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la National Introduction, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la National Introduction.