NC

Definitie NC

Prescurtare pentru Nomenclatorul combinat (statistic si tarifar). Este o varianta a SH (Sistemul armonizat de descriere si codificare a marfurilor) aplicata in comertul exterior pentru tarile din Uniunea Europeana. Reprezinta o detaliere a SH de la 6 cifre la 8 cifre.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru NC? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul NC.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la NC. Definitiile termenilor despre NC cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la NC, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la NC.