ncts    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ncts

 • ncts. Dan Tuhar, eCustoms Line of Business Manager

  ncts

  Bucuresti - 5 March 2014

  Comunicat de SIVECO Romania S.A.

  Solutia software permite gestionarea computerizata, in timp real, a tuturor tranzitelor vamale si armonizeaza sistemul vamal macedonean cu cel al Uniunii Europene ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: software , siveco , ecustoms , ncts , sistem it vamal

  Vezi toate comunicatele de presa despre ncts

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ncts.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ncts. Informatiile despre ncts cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ncts, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ncts, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.