neale d    

Comunicate de presa si evenimente pe tema neale d

 • neale d

  Bucuresti - 13 February 2014

  Comunicat de Life Guru

  neale donald Walsch, renumitul scriitor american al volumelor " Conversatii cu Dumnezeu " va sosi pentru prima data in Romania pentru a sustine evenimentul “SUCCES SI STARE DE BINE” in zilele de 20-21 mai 2014 la Crystal Palace Ballroom in Bucur ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dezvoltare personala , neale donald walsh , dezvoltare profseionala , conversatii cu dumnezeu

  Vezi toate comunicatele de presa despre neale d

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul neale d.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la neale d. Informatiile despre neale d cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul neale d, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la neale d, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.