Near Video-on-Demand

Definitie Near Video-on-Demand

Transmiterea unui film(sau a unui alt program) la momente apropiate(la fiecare 15-30 minute) pe diferite canale, astfel incat atunci cad un spectator vrea sa vada un film, pe unul dntre canale el o sa ruleze peste cateva minute. Un film de doua ore cu o incepere intarziata de 15 minute, va ocupa astfel 8 canale, si 10 astfel de filme: 80 de canale. Faptul ca tehnologia digitala, care poate “strecura” mai multe canale digitale in spatiul ocupat de un singur canal conventional sau analog, a oferit capacitatea tehnica pentru servicii “video-on-demand”.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Near Video-on-Demand? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Near Video-on-Demand.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Near Video-on-Demand. Definitiile termenilor despre Near Video-on-Demand cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Near Video-on-Demand, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Near Video-on-Demand.