Necesar de fonduri de rulment

Definitie Necesar de fonduri de rulment

Necesar de fonduri pentru exploatarea unei intreprinderi.Excedent de stocuri si de creante peste obligatiile nefinanciare ale unitatii care-i pot asigura acesteia solvabilitatea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Necesar de fonduri de rulment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Necesar de fonduri de rulment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Necesar de fonduri de rulment. Definitiile termenilor despre Necesar de fonduri de rulment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Necesar de fonduri de rulment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Necesar de fonduri de rulment.