Neelie Kroes    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Neelie Kroes

 • Neelie Kroes

  Bucuresti - 21 October 2011

  Comunicat de ECDL ROMANIA

  ... Neelie Kroes a tinut un discurs referitor la importanta competentelor digitale pentru competitivitate si incluziune Vicepresedintele Comisiei Europene si comisarul pentru Agenda Digitala pentru Europa s-a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ecdl , comisia europeana , competente digitale , neelie kroes

  Vezi toate comunicatele de presa despre Neelie Kroes

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Neelie Kroes.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Neelie Kroes. Informatiile despre Neelie Kroes cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Neelie Kroes, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Neelie Kroes, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.