Incercarea uzurparii de calitati oficiale

BUCURESTI - 21 iunie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in HR

Live site

In ultimele saptamani am fost anuntati de catre clientii nostri ca exista o agentie de munca temporara ce-si asuma obligatii privind obtinerea formularelor A1 in numele firmei noastre.

Incercarea uzurparii de calitati oficiale

In urma acestor sesizari am facut o serie de investigatii proprii si suntem nevoiti sa retinem atentia tuturor clientilor nostril cu un comunicat de presa, in care facem urmatoarele precizari:

- agentia de munca temporara respectiva (clauzele de confidentialitate inca in vigoare, pe care noi le vom respecta intocmai , nu permit mentionarea denumirii agentiei ) , cu sediul in Bucuresti, a fost DOAR unul dintre clientii pentru care echipa noastra a implementat procedurile necesare obtinerii formularelor A1 , pentru muncitorii temporari detasati de aceasta;

- In Nefertiti Group exista doar doua societati comerciale: Nefertiti Human Capital Consulting, respectiv Human Resources- Nefertiti Group, ambele coordonate  de Dna Mihaela Tudorancea, singura persoana indrituita sa-si asume obligatii in numele si pe seama grupului de firme

- orice alta firma/persoana ce incearca sa isi asume sau isi asuma obligatii in numele Grupului nostru o face pe proria-i raspundere si cu incalcarea legislatiei penale si comerciale in vigoare

- Nefertiti Group nu-si asuma responsabilitatea morala, juridica sau comerciala pentru daune provocate tertilor de persoane juridice sau persoane  de genul celor despre care se face vorbire mai sus.

- datele noastre de contact sunt publice, putem fi contactati telefonic la 0726873181 sau pe email la office@nefertiti-hcc.ro, informatii suplimentare putand fi gasite pe site www.nefertiti-hcc.ro;  nu ne asumam raspunderea pentru solutii/proceduri/oferte/etc pe care le primiti de la alte persoane/firme cu alte date de contact.

Multumim tuturor clientilor ce ne-au sesizat aceasta incercare de implicare a grupului nostru intr-o incercare de fraudare a intereselor unor terti, de asemenea  ii asiguram de suportul nostru deplin in cazul in care acestia decid sa se adreseze instantei pentru eventualele daune produse de agentia de munca temporara susmentionata.

Echipa de consultanti - Nefertiti Group

Despre Nefertiti Group - Human Capital Consulting

2006 a fost anul de decizie majora pentru partenerii Nefertiti Human Capital Consulting, acestia alegand sa renunte la pozitii de CEO sau HR Manager , in multinationale de renume sau in agentii de recrutare, pentru a pune bazele unei companii capabile sa ofere servicii complete si complexe in domeniul resurselor umane adaptate pietei muncii din Romania.
In scurt timp portofoliul de clienti a crescut la peste 120 de companii, majoritatea reprezentante ale firmelor multinationale, si s-a extins dincolo de granitele Romaniei. Aceasta stare de fapt a facilitat, dar si impus in acelasi timp, structurarea activitatii pe divizii specializate.
Pregatirea, expertiza si prestigiul consultantilor si specialitilor, ce s-au alaturat in timp partenerilor Nefertiti Human Capital Consulting, a facut posibila continuarea si dezvoltarea colaborarilor cu clientii, au transmis incredere candidatilor si au oferit solutii eficiente pentru toate partile implicate in procesele de :
- Executive Search,
- Recrutare,
- Evaluare,
- Administrare,
- Audit si Consultanta.
- Consultanta in vederea detasarilor internationale (formular A1)

Ne puteti contacta la:
- www.nefertiti-hcc.ro
- office@nefertiti-hcc.ro
- tel 0726873181

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nefertiti-group-human-capital-consulting/incercarea-uzurparii-de-calitati-oficiale