Negative Demand

Definitie Negative Demand

Cerere prentru produse care displac consumatorilor sau pe care ar prefera sa nu fie nevoiti sa le cumpere. Cererea negativa apare in general cand consumatorii sunt pregatiti sa plateasca mai mult decat pretul produsului pentru a evita achizitionarea acestuia, ca in cazul tratamentelor medicale neplacute sau dureroase.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Negative Demand? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Negative Demand.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Negative Demand. Definitiile termenilor despre Negative Demand cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Negative Demand, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Negative Demand.