Neglijenta in pastrarea secretului de stat

Definitie Neglijenta in pastrarea secretului de stat

Conform art. 252 Cod Penal, neglijenta care are drept urmare distrugerea, alterarea, pierderea sau sustragerea unui document ce constituie secret de stat, precum si neglijenta care a dat prilej altei persoane sa afle un asemenea secret, daca fapta este de natura sa aduca atingere intereselor statului, se pedepsesc cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Neglijenta in pastrarea secretului de stat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Neglijenta in pastrarea secretului de stat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Neglijenta in pastrarea secretului de stat. Definitiile termenilor despre Neglijenta in pastrarea secretului de stat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Neglijenta in pastrarea secretului de stat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Neglijenta in pastrarea secretului de stat.