Crumpler New Delhi - Da drumul la joc si castiga premiile!

BUCURESTI - 9 februarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Invata pe cineva sa pescuiasca si nu va muri de foame; da-i unui fotograf aceasta geanta fenomenala si va face numai fotografii de premiu.
New Delhi este o geanta „3 in 1“, pentru ca este deosebit de versatila: poate functiona ca geanta foto, geanta de laptop sau pur si simplu geanta. New Delhi duce cat de mult poti sa-i dai: aparat foto, obiective, accesorii, laptop, lucruri personale.

Crumpler New Delhi - Da drumul la joc si castiga premiile!

Geanta propriu-zisa contine o alta geanta separata, care contine tot echipamentul foto si pe care o poti scoate cu usurinta. Zona frontala are un compartiment tip organizer, cu 3 buzunare interioare ce permit acces rapid la accesorii. In plus, datorita compartimentului pentru laptop, poti verifica imediat daca fotografiile tale au tot ce le trebuie ca sa ajunga pe prima pagina.

Specificatii
- Realizata din material rezistent, ultra performant Chicken Tex Supreme™ impermeabil si doatata cu captuseala solida, dar confortabila pentru zona dorsala
- Clapa compartimentului principal este captusita pentru a oferi protectie accesoriilor; se inchide cu ajutorul fermoarului
- La interior in zona frontala exista un compartiment tip organizer, cu 3 buzunare interioare ce permit un acces rapid la accesorii
- Geanta fot captusita si complet detasabila, dotata cu separatoare din burete
- Husa de laptop captusita
- Pentru mobilitate, Crumpler utilizeaza breteaua pentru umar ultra rezistenta , cu captuseala detasabila, dotata cu clema reglabila Quick Flick™
- Sistemul de protectie Prince Charles, pentru protejarea obiectelor aflate in geanta de praf
- Love Handles, utile pentru atasarea pouch-urilor si huselor de obiectiv
- Al 3lea picior (exceptie la New Delhi 230)
- New Delhi 510, 620 si 770 au buzunar captusit de laptop

Despre NEOCOMM SRL

Despre produsele Crumpler
Produsele Crumpler sunt realizate din Chicken Tex Supreme, material patentat Crumpler dezvoltat din fibra de Nylon. Aceasta fibra asigura o rezistenta deosebita la utilizare si la solicitarile la care este supusa in general o geanta. In comparatie cu materialele realizate din poliester, Chicken Tex Supreme  are o rezistenta superioara la frecare. In plus, fiind tratat cu o solutie speciala pe baza de teflon, respinge atat apa, cat si praful sau murdaria. De aceea, orice produs Crumpler are o Garantie de 30 (treizeci) de ani.
Dan Iavorszky

dani@neocomm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/neocomm-srl/crumpler-new-delhi-da-drumul-la-joc-si-castiga-premiile