Indragostitii au sarbatorit Valentine`s Day online

BUCURESTI - 15 februarie 2006

Comunicat tip General in Social

Noi2.ro, site-ul de dating al portalului Neogen, a fost luat cu asalt de catre internautii romani inregistrand in preajma Valentine`s Day numar record de mesaje trimise intre utilizatori- peste 200.000 de mesaje.

In preajma sarbatorii site-ul s-a bucurat de:
# aproximativ 4 milioane de afisari
# peste 150.000 de vizitatori
# peste 200.000 de mesaje trimise de utilizatori

Site-urile de intalniri online ofera oamenilor un mijloc mult mai relaxant de a se cunoaste. 34% dintre romani sustin ca au mai multe sanse sa gaseasca un partener online decat intr-un local, asa cum a reiesit intr-unul dintre recentele sondaje Neogen. De asemenea, sunt confirmate pana in prezent cateva sute de casatorii rezultate in urma intalnirilor avute loc prima data pe Noi2.ro

Utilizatorii Noi2 singuri s-au `luptat` pentru cucerirea inimii partenerului si o cina romantica de Valentine`s Day la concursul `Iubesti si castigi` organizat in parteneriat cu UTV pe site in perioada premergatoare Zilei Indragostitilor. Noi2 a pus la dispozitia indragostitilor un generator de mesaje de dragoste, autorii celor mai originale mesaje castigand o cina romantica.

Cateva dintre mesajele trimise pot fi citite accesand adresa: http://concursuri.neogen.ro

Nici Neogen Anunturi nu a scapat asaltului indragostitilor, situl fiind impanzit cu oferte de cadouri specifice sarbatorii. Cele mai cautate cadouri au fost: flori, bijuterii, ciocolata, haine.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/neogen-sa/indragostitii-au-sarbatorit-valentines-day-online