Neogen lanseaza noua pagina de start si publicitatea video

BUCURESTI - 6 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Neogen, lider regional pe piata serviciilor online, a lansat noua versiune a paginii neogen.ro, care pe langa o schimbare de look, aduce inovatii in publicitatea online.

Punand utilizatorii in prim plan, noua pagina imbunatateste experienta lor online, ajutandu-i sa se conecteze mai usor la informatiile de care au nevoie si sa ramana la curent cu ultimele stiri si noutati. Pastrand cautarea si personalizarea ca elemente centrale, Neogen a adus un plus de claritate in ceea ce priveste serviciile oferite utilizatorilor.

In premiera in internetul romanesc se foloseste ca metoda de promovare a paginii un videoclip realizat de doi dintre fondatorii companiei, spot care poate fi vizualizat pe pagina de start Neogen. Acest videoclip are un dublu scop, de a prezenta noua pagina, dar si de a promova noul format publicitar disponibil advertiserilor: reclame video pe neogen.ro. Audienta Neogen e formata din peste 1 milion de internauti romani.

`Ca si destinatie preferata in internetul romanesc, Neogen a incercat intotdeauna sa conecteze utilizatorii cu serviciile de care au nevoie` a declarat Calin Fusu, Director General Neogen.
`Focusandu-ne pe nevoile utilizatorilor si folosind beneficiile tehnologiei de care dispunem, am reusit sa redefinim ceea ce o pagina de start poate oferi.`

Noua pagina combina stiri si discutii in forum actualizate in timp real cu instrumente de cautare si comunicare online, oferind:
# Mai mult control: Tehnologia Ajax de personalizare a paginii de start ofera control total asupra continutului paginii;
# Navigare mai simpla: Butoanele din partea de sus a paginii directioneaza userii spre alte servicii populare Neogen;
# Motor de cautare imbunatatit: noua pozitionare si designul motorului de cautare ofera utilizatorilor o poarta spre internet, stiri, anunturi, cluburi de discutii direct din prima pagina, ajutandu-i sa ajunga la informatiile dorite mult mai rapid.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/neogen-sa/neogen-lanseaza-noua-pagina-de-start-si-publicitatea-video