Nerespectare a dispozitiilor privind importul de deseuri si reziduuri

Definitie Nerespectare a dispozitiilor privind importul de deseuri si reziduuri

Conform art. 302^2 Cod Penal, efectuarea oricaror operatiuni de import de deseuri ori reziduuri de orice natura sau de alte marfuri periculoase pentru sanatatea populatiei si pentru mediul inconjurator, precum si introducerea, in orice mod, sau tranzitarea acestora pe teritoriul tarii, fara respectarea dispozitiilor legale, se pedepsesc cu inchisoare de la 2 la 7 ani.Daca faptele prevazute au pus in pericol sanatatea sau integritatea corporala a unui numar mare de persoane, au avut vreuna din urmarile aratate in art. 182 (vatamarea corporala grava) ori au cauzat o paguba materiala importanta, pedeapsa este inchisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi, iar in cazul in care s-a produs moartea uneia sau mai multor persoane ori pagube importante economiei nationale, pedeapsa este inchisoarea de la 7 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.Tentativa se pedepseste.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nerespectare a dispozitiilor privind importul de deseuri si reziduuri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nerespectare a dispozitiilor privind importul de deseuri si reziduuri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nerespectare a dispozitiilor privind importul de deseuri si reziduuri. Definitiile termenilor despre Nerespectare a dispozitiilor privind importul de deseuri si reziduuri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nerespectare a dispozitiilor privind importul de deseuri si reziduuri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nerespectare a dispozitiilor privind importul de deseuri si reziduuri.