Nerespectare a dispozitiilor privind operatii de import sau export

Definitie Nerespectare a dispozitiilor privind operatii de import sau export

Conform art. 302 Cod Penal, efectuarea, fara autorizatie, a oricaror acte sau fapte care potrivit dispozitiilor legale sunt considerate operatiuni de import, export sau tranzit, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nerespectare a dispozitiilor privind operatii de import sau export? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nerespectare a dispozitiilor privind operatii de import sau export.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nerespectare a dispozitiilor privind operatii de import sau export. Definitiile termenilor despre Nerespectare a dispozitiilor privind operatii de import sau export cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nerespectare a dispozitiilor privind operatii de import sau export, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nerespectare a dispozitiilor privind operatii de import sau export.