Nerezident valutar

Definitie nerezident valutar

persoana fizica sau juridica straina, care opereaza pe piata valutara a statului respectiv, in anumite limite si conditii. BNR considera nerezidenti din punct de vedere valutar: persoanele juridice care nu sunt inregistarate si autorizate sa desfasoare activitati in Romania ambasadele, consulatele sau alte reprezentante ale altor tari in Romania, precum si organizatiile internationale sau reprezentante ale unor astfel de organizatii care functioneaza in Romania sucursalele, filialele, reprezentantele si agentiile unor firme romanesti care desfasoara activitati si sunt inregistrate in strainatate ca persoane juridice persoanele fizice, cetateni straini, care lucreaza in cadrul ambasadelor, consulatelor si reprezentantelor altor tari in Romania sau in cadrul unor organizatii internationale sau reprezentante ale acestora care functioneaza in Romania persoanele fizice, cetatenii straini, precum si persoanele fara cetatenie, cu domiciliul in strainatate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nerezident valutar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul nerezident valutar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la nerezident valutar. Definitiile termenilor despre nerezident valutar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la nerezident valutar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la nerezident valutar.