NNDKP LANSEAZĂ PROGRAMUL DE VARĂ PENTRU STUDENŢI ŞI ABSOLVENŢI

BUCURESTI - 26 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Opt studenţi şi treisprezece absolvenţi ai Facultăţilor de Drept din Bucureşti, Iaşi şi Cluj au fost selectaţi pentru a participa la cea de-a treia ediţie a programului de vară lansat de NNDKP, care are loc în perioada iulie – septembrie 2007.

Procesul de selecţie a fost extrem de riguros, cei 21 de participanţi fiind aleşi din 90 de candidaţi foarte bine pregătiţi.

Programul de vară pregateşte tinerii studenţi şi absolvenţi pentru profesia de avocat, oferindu-le perspective teoretice şi practice asupra avocaturii de afaceri într-una din cele mai mari firme de profil din România. De asemenea, tinerii au ocazia de a învăţa de la unii din cei mai buni avocaţi din ţară, de a întelege mediul avocaturii de afaceri şi cultura organizaţională a NNDKP. Participanţii primesc training specializat, li se alocă diverse sarcini punctuale, urmate periodic de evaluari de perfomanţă.

“Programul susţine politica firmei de a forma şi instrui tineri avocaţi. Atât studenţi cât şi absolvenţi ai facultăţilor de drept au ocazia de a-şi dezvolta abilităţile profesionale în cadrul unui program intensiv de două luni şi de a face parte dintr-o echipă tânără, dinamică şi foarte motivată”, consideră domnul Ion Nestor, unul din Partenerii Coordonatori ai NNDKP.

“Astfel de programe contribuie la dezvoltarea întregului mediu al avocaturii de afaceri, prin faptul că oferă o instruire practică tinerilor care reprezintă viitorul acestei profesii în România”, crede domnul Andrew Kingston, Partener Senior al NNDKP şi coordonator al programului.

Despre Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen

În prezent firma are o echipă formată din 80 de avocaţi, un staff de 60 de angajaţi, birouri la Bucureşti, Timişoara şi Braşov şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România.

Irina Melecciu
Director Marketing si Comunicare

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
Attorneys & Counselors