BRINEL – premii care atestă un business de succes

Cluj-Napoca - 18 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

BRINEL, una dintre cele mai importante prezenţe de pe piaţa de IT din România, îşi adaugă în portofoliu o serie de premii, pe plan local și naţional, care susţin creşterea constantă a companiei şi atestă activitatea de succes desfăşurată în acest an cât şi în anul precedent.

BRINEL – premii care atestă un business de succes

Pe plan local, Camera de Comerţ şi Industrii Cluj i-a acordat companiei BRINEL “Locul I în Topul Firmelor din 2007, pe segmentul de Cercetare, Dezvoltare şi High Tech în Tehnologia Informaţiei”. Mai mult, compania a fost onorată cu „Diploma de Excelenţă, acordată pentru nominalizări consecutive pe primele trei locuri, în ultimele cinci ediţii ale Topului” organizat de Camera de Comerţ.

Totodată, pe plan naţional, BRINEL a ocupat locul I în Topul CNIPMMR pentru rezultatele obținute în 2007, la categoria Domeniu de Activitate (după codul CAEN).

„Aceste premii sunt o recunoaştere a eforturilor depuse de noi în beneficiul clienţilor, prin urmare le sunt dedicate lor.” a declarat Cristina Mudura, Sales Manager BRINEL.

În cadrul partenerilor de rang internaţional, BRINEL şi-a câştigat dreptul de a fi numit „ Partenerul HP numărul 1 în anul fiscal 2008, pentru întreg portofoliul de produse” dintr-un total de peste 60 de Preferred Partners din România care apar în website-ul vendorului. Această recunoaştere vine din partea companiei Hewlett Packard România, pentru performanțele companiei BRINEL în construcția de soluții pe platformă HP. Premiul a fost acordat cu ocazia întâlnirii anuale a partenerilor HP.

O altă distincţie acordată la nivel național, deosebit de importantă, este recunoașterea primită de la Microsoft. Compania BRINEL este Unicul Partener Microsoft care a obţinut patru premii pe trei linii de business diferite și anume: „Campion al creşterii constante (Balanced Growth Champion) pe anul fiscal 2008” pe linia dedicată soluțiilor pentru SMB, “Cel mai dinamic partener MBS (Most Dynamic MBS Partner) din România pentru anul fiscal 2008” pe linia de Soluții de Business Microsoft, Premiu de Recunoaştere pentru “Cel mai mare numar de licenţe DOEM Windows vândute în anul fiscal 2008” şi Premiul pentru “Total vânzări DOEM în anul fiscal 2008” – ambele reprezentând performanțele crescute în volumul vânzărilor de sisteme cu soft preinstalat. Aceste premii au fost acordate în cadrul întâlnirii anuale a partenerilor Microsoft.

„Premiile ne onorează cu atât mai mult cu cât vin din partea unor giganți IT la nivel mondial, nume de referință în domeniu, precum Hp sau Microsoft. În dobândirea acestor distincţii au cântărit greu cei 17 ani de experienţă în realizarea şi implementarea soluţiilor informatice la cheie. “Nu cred că mai este nevoie să precizez faptul că, prin intermediul tuturor premiilor și nu numai avem atestatul unui business de succes şi suntem plasaţi pe harta celor mai puternice și stabile companii IT din România”, a afirmat Cristina Mudura

Despre NET BRINEL

Cu sediul central în oraşul Cluj Napoca, grupul BRINEL dispune de încă 4 importante puncte de lucru în ţară, localizate în Bucureşti, Timişoara, Oradea şi Sibiu. Echipa este în continuare creştere, având la activ, în prezent, peste 150 de profesionişti dedicaţi acestui domeniu. Parteneriatele strategice încheiate cu companii IT de vârf la nivel mondial - HP, Microsoft, IBM, Cisco, Oracle, Avocent, Citrix, MGE, LG, Intel şi alţii - asigură dezvoltarea unei oferte complete de produse şi servicii competitive, bazate pe cele mai înalte competenţe şi tehnologii.
Soluţiile informatice personalizate marca BRINEL, accelerator indispensabil pentru performanța și dezvoltarea companiilor dinamice, se adresează atât sectorului privat, cât și celui public.

Rada Teişanu
Marketing Manager BRINEL
rada.teisanu@BRINEL.ro
www.brinel.com