Comunicat de presa Net Com - Aviva Asigurari de Viata

BUCURESTI - 16 aprilie 2004

Comunicat tip General in IT&C

AVIVA a finalizat implementarea solutiei de telecomunicatii
Alcatel OmniPCX Enterprise

In 2002 compania Aviva a demarat un plan ambitios, care avea ca obiectiv dezvoltarea si modernizarea sistemului de comunicatii, precum si reducerea costurilor convorbirilor intre sucursalele proprii. Pentru a pune in practica acest plan, in toamna lui 2002 Aviva a incheiat cu NET COM un parteneriat pe partea de telecomunicatii.
Inceputul anului 2004 a insemnat implementarea la sediul central AVIVA a puternicului sistem integrat de telecomuncatii Alcatel OmniPCX Enterprise, unul dintre cele mai performante din lume, cu facilitati de Call Center, rutare automata a apelurilor in scopul minimizarii costurilor, utilizarea operatorilor alternativi, interconectarea cu bazele de date, conferinta intre sucursale folosind reteau proprie de date (VoIP). Acesta va fi “creierul” viitoarei retele interne de comunicatii, nodul principal de gestiune a centralelor din tara.
Fiind unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme de telecomunicatii din Romania care poate oferi intreaga gama de solutii si servicii: implementare, dezvoltare solutii, mentenanta, NET COM a fost preferata de catre Aviva. NET COM a raspuns in permanenta la toate cerintele companiei AVIVA prin calitate si profesionalism..
“Am ales NET COM pentru gama larga de competente tehnice de care dispune, experinta de lucru in conditii dificile, angajamentul fata de client si calitatea foarte buna a serviciilor oferite. Pe baza experientei de pana acum, avem convingerea ca acest parteneriat va fi benefic pentru ambele companii”, a declarat domnul Victor Dumitru, IT Manager Aviva Romania.
“NET COM vede in relatia cu clientii mai mult decat o simpla colaborare furnizor-beneficiar, clientul fiind un partener pe termen lung. Suntem onorati de colaborarea incheiata cu compania AVIVA si speram sa ne ridicam la nivelul asteptarilor”, a declarat dl. Bogdan Mihalcea, Director Executiv NET COM.
AVIVA Asigurari de Viata si-a inceput oficial activitatea la 11 octombrie 2000, sub numele de COMMERCIAL UNION Asigurari de Viata. In 2002, compania a trecut printr-un re-branding la nivel mondial, Romania fiind prima operatiune din cadrul grupului care si-a schimbat numele in Aviva. In Romania, compania are 16 agenţii şi 2 centre de dezvoltare care acoperă întreaga ţară, având o forţă de vânzări de peste 1000 de oameni.

AVIVA este lider european pe piaţa asigurărilor de viaţă şi pensiilor având o experienţă de peste 300 de ani în domeniul asigurărilor.

Despre NET COM

NET COM
4, Aleea Modrogan, Sector 1
Bucharest, Romania