Romanii plecati in concediu cauta benzinariile prin intermediul telefonului mobil

BUCURESTI - 10 august 2012

Comunicat tip General in Auto, Media / Publicitate, Tehnologie

Soferii romani plecati in concediu utilizeaza tehnologia telefoanelor mobile pentru identificarea benzinariilor, acesta fiind cel mai accesat serviciu din domeniul auto , conform Auto.ro .

Soferii romani s-au adaptat rapid la facilitatile oferite de aplicatia bazata pe serviciile auto, fapt confirmat de gradul de utilizare al aplicatiei in aceasta perioada a concediilor, cand soferii ies din aria uzuala de confort si de numarul ridicat de descarcari si review-uri pozitive. Benzinariile au fost cele mai accesate in zona litoralului romanesc, iar serviciul de taxi si parcarile, in zona de munte.

Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro

Daca la inceputul sezonului estival, soferii doreau in cea mai mare parte localizarea service-urilor auto, statiilor ITP si vulcanizarilor prin intermediul telefonului mobil, odata cu inceperea perioadei de concedii si avand reviziile tehnice la zi, acestia au cautat cel mai frecvent localizarea benzinariilor, cele mai accesate fiind statiile de alimentare cu combustibil din zona litoralului, conform aplicatiei Auto.ro.

In timp ce la malul marii benzinariile sunt cele mai accesate servicii auto, la munte cele mai cautate sunt taxi-urile si parcarile. Soferii acceseaza serviciile auto de care au nevoie direct din telefonul mobil, avand acces si la localizarea acestora pe harta. Principalele servicii auto accesate de peste 100.000 de posesori de telefoane mobile sunt: benzinarii, spalatorii, taxi, vulcanizari, service-uri si parcari.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netbridge-development/romanii-plecati-in-concediu-cauta-benzinariile-prin-intermediul-telefonului-mobil