Membrii site-ului aman2.ro ajutã copiii orfani

BUCURESTI - 16 decembrie 2004

Comunicat tip General in Social


Vineri, 17 decembrie 2004, site-ul de prietenii www.aman2.ro organizeazã o petrecere de sãrbãtori cu scop caritabil în localul Myth 1474 (Strada Soarelui nr.4-6, zona Unirii – Hanul lui Manuc), la care vor participa membrii aman2. Organizatorii vor colecta de la utilizatorii site-ului cadouri pentru orfani, pe care le vor dona unei case de copii.

Membrii site-ului aman2.ro ajutã copiii orfani

Cadourile strânse în seara petrecerii, de la membrii site-ului, vor fi donate public, luni 19 decembrie 2004. Pentru a asigura acţiunii o deplinã transparenţã, colecta urmeazã a fi înmânatã în prezenţa a doi reprezentanţi din partea utilizatorilor aman2.ro, propuşi prin vot la petrecerea organizatã vineri.

Iniţiativa de a adãuga şi o componentã caritabilã acestei petreceri reprezintă un pionierat pentru serviciile online de profil din România, aman2.ro fiind primul site de dating autohton care organizeazã o astfel de petrecere caritabilã.

Site-ul aman2.ro a depãşit recent pragul de 300.000 utilizatori înregistraţi în baza de date. Cu aceastã ocazie, site-ul şi-a îmbunãtãţit sistemul de cãutare, a schimbat interfaţa şi a adãugat noi facilitãţi, toate pentru a stimula comunicarea şi interacţiunea între utilizatori.

Aman2.ro este un serviciu pentru dating online de încredere, cu acces pe bazã de platã, deschis cãtre tendinţele pieţei şi depãşind aşteptãrile calitative ale clienţilor.

Despre NetBridge Investments

www.aman2.ro este proprietatea fondului de investiţii NetBridge Investments, care mai administreazã şi site-urile: www.hr-romania.ro (portal de resurse umane, recrutare top şi middle management), www.myjob.ro (recrutare online entry level), www.trafic.ro (clasamente şi statistici site-uri), www.okazii.ro (sistem de licitaţii online), www.boom.ro (agenţie de publicitate online full service).
NetBridge Investments
pr@netbridge.ro