Poze Netbridge

  • netBridge lanseaza Hit.ro, prima revista de IT care poate fi citita exclusiv on-line

    Poza: netBridge lanseaza Hit.ro, prima revista de IT care poate fi citita exclusiv on-line

  • ARIES si compania NetBridge Investment SRL, partener principal la BINARY 2005 au lansat ieri, 28 iunie 2005, o campanie de banere on-line in vederea promovarii celei de-a VIII-a editii a BINARY.

    Poza: ARIES si compania NetBridge Investment SRL, partener principal la BINARY 2005 au lansat ieri, 28 iunie 2005, o campanie de banere on-line in vederea promovarii celei de-a VIII-a editii a BINARY.

  • Bugetul alocat programului “Rabla” este de 6 ori mai mic decat cel din 2010

    Poza: Bugetul alocat programului “Rabla” este de 6 ori mai mic decat cel din 2010

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul netbridge.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la netbridge. Pozele pe tema netbridge cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul netbridge, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la netbridge, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la netbridge.