Conducere noua la Clubul Economic German Banat

Timisoara - 21 martie 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Industrie, ONG

Clubul Economic German Banat (DWC Banat) cu sediul la Timişoara a organizat joi, 17.03.2016, Adunarea sa Generală Anuală şi de Alegeri.

Noua conducere a Clubului Economic German Banat

Adunarea a avut loc în sala „Karl Singer” a Casei „Adam Müller-Guttenbrunn” din Timişoara. a durat până după miezul nopţii, asta şi datorita faptului că în existenţa sa de 14 ani, pentru conducerea Clubului Economic German au cadidat pentru prima dată doi întreprinzători, domnii Peter Hochmuth (PH Consulting) şi Michael Bullert (Syonic).

Au votat la alegeri 126 din cei 159 de membri,  a căror majoritate simplă l-a ales pe d-l Peter Hochmuth ca preşedinte al DWC Banat, pentru un nou mandat. Noul Consiliu de Conducere al Clubului Economic este compus din: Dr. Christian von Albrichsfeld (Continental), Andreea Kremm (Netex Consulting), Rolf Maruhn (Consulul Germaniei la Timişoara), Daniel Marcu (ecoplus international, reprezentanţa landului Austria Inferioară în România), Werner Wolff (Banat Car) şi Ioana Haţegan (Biroul de Avocatură Haţegan & Partners). Astfel Consiliul de Conducere a fost întinerit şi pentru prima dată în existenţa de până acum a Clubului Economic, în Consiliul său de Conducere sunt reprezentate şi întreprinzătoare.

Despre Netex

Clubul Economic German Banat - Deutscher Wirtschaftsclub Banat - www.dwc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netex/conducere-noua-la-clubul-economic-german-banat