netex    

Comunicate de presa si evenimente pe tema netex

 • netex. Dezbatere pe tema locurilor de munca in Timisoara

  netex

  Timisoara, Timis - 10 February 2015

  Comunicat de Netex Consulting SRL

  ... netex Consulting da startul unei noi campanii de recrutare La conferinta despre Piata muncii si de lansarea unei noi campanii de recrutare de personal au participat: Pavel Kasai, inspector sef la ITM Timis, consilierul acestuia, Radu Bogdan, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: locuri de munca , netex consulting

  Vezi toate comunicatele de presa despre netex

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul netex.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la netex. Informatiile despre netex cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul netex, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la netex, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.