Alege acum un model de patut pentru copilul tau

BUCURESTI - 1 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Jucariimagice.ro este magazinul online unde poti sa gasesti o gama larga de produse pentru copii, de la biberoane pana la patuturi copii. Dispunem de o gama foarte larga de produse, la preturi foarte mici. Daca esti in cautarea unui patut pentru bebelusul tau, nu ezita sa accesezi magazinul nostru online, pentru a vedea varietatea de patuturi copii pe care le avem disponibile.

jucariimagice.ro

Patutul este un element necesar din camera copilului tau. Acesta poate fi asezat chiar si in camera parintilor, in functie de preferinte. Incepand de la patuturi din lemn, pana la patuturi din plastic si metal, gama noastra este foarte variata si cuprinde o varietate larga de produse. Pentru noi calitatea este intotdeauna pe primul loc, de aceea, comercializam doar produse care indeplinesc cele mai inalte standarde.

Patuturile pentru copii trebuie sa fie deosebit de rezistente, stabile, confectionate din materiale calitative, vopseaua utilizata sa nu fie toxica, iar salteluta sa fie potrivita. Este foarte important ca bebelusul sa beneficieze de o salteluta corespunzatoare, pentru a avea parte de o dezvoltare corecta.

Daca esti interesat de patuturi copii sau de de alte produse pentru cei mici, nu ezita sa accesezi www.jucariimagice.ro. Te asteptam cu o gama variata de produse, cu numeroase reduceri de pret si mereu avem ceva nou pentru tine. Pentru informatii despre patuturi copii,  nu ezita sa ne contactezi:

Website: www.jucariimagice.ro

TEL.MOBIL: 0786.814.415 (COSMOTE)

TEL.MOBIL: 0720.825.077 (VODAFONE)

TEL.FIX:     031439.94.83 (FIX)

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/alege-acum-un-model-de-patut-pentru-copilul-tau