Alege solutia inovatoare si eleganta pentru indosarierea documentelor! NOU pe officedirect.ro.

BUCURESTI - 8 decembrie 2014

Comunicat tip General in Internet

Indosarierea documentelor cu spirale continue din plastic reprezinta o noutate in Romania, fiind cea mai eleganta, eficienta, dar si cea mai rapida metoda de manipulare a documentelor.

Aparate indosariat spira continua

Officedirect.ro a introdus in oferta de produse specifice utilizarii in birouri, in centre de copiere acest tip de aparate: propunerea o reprezinta echipamente de indosariat cu spirala continua cu pas 4:1, un inserter ce permite inserarea spiralelor continue cu pas de legare 3:1 si 4:1, precum si o gama variata de culori si dimensiuni de spirale continue din plastic pentru aceasta operatiune de indosariere.
Inserter-ul disponibil pentru comanda este un echipament compact, are dimensiuni mici, ceea ce reprezinta un avantaj pentru utilizare in birouri cu spatiu limitat.
Celelalte aparate propuse de Officedirect.ro sunt semnate de producatorul SUPU si sunt create pentru utilizare in birouri mici sau pentru un volum de lucru mic, dar si mediu sau chiar pentru utilizare comerciala (profesionala – volum mediu de lucru).

Avantajele oferite de indosarierea cu spire continue de plastic sunt urmatoarele:
- eficienta sporita
- documentele indosariate astfel prezinta un aspect profesional, estetic
- este cea mai utilizata metoda de indosariere in Statele Unite si Canada
- deschiderea documentului la 360 grade
- manipulare facila a documentelor
- o gama variata de culori
Pentru vizualizarea ofertei complete de aparate de indosariat cu spira continua, dar si a spirelor necesare, te invitam sa accesezi rubrica Aparate indosariat spira continua, din categoria Tehnica de Birou.
Descopera in magazinul online de papetarie si birotica sute de produse pentru finisarea documentelor, structurate in categorii specifice: aparate de indosariat (cu spira plastic, metal, indosariere termica, multifunctionale); laminatoare, trimmere si ghilotine pentru diverse formate si alte aparate pentru birou diverse. Echipamentele din oferta magazinului, speciale pentru finisarea documentelor sunt: aparate pentru rotunjire colturi, aparate de perforare pentru forma semirotunda, multiperforator 3 in 1, perforator ecusoane.
Plaseaza o comanda simplu si rapid pe officedirect.ro. Profita de preturi excelente, produse de calitate si livrare prompta oriunde in tara!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/alege-solutia-inovatoare-si-eleganta-pentru-indosarierea-documentelor-nou-pe-officedirect-ro