Alegerea unui carucior 2 in 1

BUCURESTI - 3 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Acest tip de carucioare, carucioare 2 in 1 reprezinta una din optiunile des alese de parinti in ultima vreme. Spre deosebire de celelalte tipuri de carucioare la care varsta de folosinta poate incepe fie de la 6 luni, fie de la 0 luni, aceste carucioare pot fi folosite inca din prima zi de viata a nou nascutului.

Carucior 2 in 1

Magazinul Lacopii comercializeaza carucioare 2 in 1 bebelusi recomandate de la 0 la 3 ani, multifunctionale, ce imbina cu succes confortul si functionalitatea. Va oferim o gama diversificata de modele de carucioare 2 in 1 din cele mai cunoscute marci: Carucioare 2 in 1 Pierre Cardin, Carucioare sistem 2 in 1 Peg Perego, Carucioare 2 in 1 Bambino World, Carucioare sistem 2 in 1 Graco, Carucioare 2 in 1 Bertoni.

Pentru cei care cauta un carucior 2 in 1 la un prêt si o calitate buna cei de la Bertoni vin in intimpinarea dvs cu un model futurist: Carucior sistem 2 in 1 Foxy – Bertoni, sistem format din:carucior si cos auto 0-13kg
Mai contine:
-geanta mamici
-acoperitoare picioare pentru vreme rece
-caruciorul prevazut cu un cos spatios pentru cumparaturi, se pliaza usor, iar
spatarul se regleaza in mai multe pozitii.

Pentru cei mai exigenti, magazinul Lacopii va propune urmatorul model:Carucior 2 in 1 Kraft Brown- KinederKraft. Caruciorul 2 in 1 Kraft se poate folosi de la 0 la 36 de luni .
Caracteristici
- Carucior modular cu 4 roti format din: landou, carucior sport si geanta
- Pliere foarte compacta si stabilitate individuala
- Cadru din aluminiu
- Rotile din fata au un sistem de pivotare cu posibilitatea de blocare
- Rotile din spate cu camera
- Maner reglabil pe inaltime
- Suport pentru picioare reglabil
- La partea sport spatarul este rabatabil
- Cos de cumparaturi
- Certificat de siguranta EN 716:2008

Dimensiuni
Deschis: 80x61x108cm
Inchis: 76x61x21cm
Greutate : 16x kg

Pe piata de profil gasiti cu usurinta o multitudfine de branduri si modele care satisfac si cele mai exigente gusturi, incepand de la cele mai mici preturi, cat mai complex accesorizate, cat mai variat colorate, in functie de asteptarile fiecaruia.

Carucior 2 in 1 cu un raport foarte bun calitate/pret gasiti la noi in magazinul online Lacopii.ro

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/alegerea-unui-carucior-2-in-1