Aparate de aerosoli 3A Health Care

BUCURESTI - 2 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

3A Health Care a fost fondata in 1986 si este specializata in cercetarea, dezvoltarea, proiectarea, si producerea de aparate pentru aerosoli.
3A Health Care dedica resursele pentru dezvoltarea sectorului: se verifica in lantul de aprovizionare in ansamblul sau, pentru a garanta personal calitatea continua a produselor sale.

Aparat de aerosoli Funneb - 3A Health Care

Misiunea companiei este de ".imbunatatirea continua a nivelului de calitate a productiei si serviciilor. Fiecare nou proiect si fiecare punere in aplicare este o oportunitate de a impinge limitele sectorului si pentru a face produse inovatoare tehnologic".
Nebulizatorul 3A Health Care este indicat in tratamentul dereglarilor pulmonare, a astmului, traheitei, bronsitei, sinuzitei, a alergiilor si a racelii. Medicamentele sub forma lichida sunt introduse in aparat, unde sunt transformate in particule foarte fine, usor de inhalat. Aparatul este ideal pentru persoanele care au dificultati in a folosi aparate de aerosol cu doza fixa.
Happyneb III este un sistem de inalta calitate pentru tratamentul astmului, bronsitei cronice, si alte boli respiratorii. Aerosolul Happyneb III este capabil de a pulveriza particulele de medicament atat de mic incat sa ajunga chiar si cele mai profunde zone ale plamanilor pentru o eficacitate terapeutic mai bun. Toate medicamentele lichide pot fi folosite pentru inhalare.
Detalii tehnice Aparatul de aerosoli profesional HAPPYNEB III:

Compresor cu pistonGreutate produs: 2 kgMarimea medie a particulelor: <5 µm MMADPresiune de functionare: 90 kPaPresiune maxima: 250 kPaUtilizare intermitenta: 30 min ON/30 min OFFAlimentare: 230V, 50HzPresiune maxima: 250 kPaNivel de zgomot: 56 dBAlimentare la prizaCapacitate cupa: 12 mlRata de nebulizare: 0,45 ml/minVolumul rezidual: 0,7 mlDimensiuni produs (cm) L = 31 l = 13, h = 22

FUN-NEB, acest nebulizator este destinat in special copiilor, este un dispozitiv de inalta calitate pentru inhalare- rapy pentru astm, bronsita cronica, si alte boli respiratorii. Acest dispozitiv medical genereaza aerosoli cu caracteristici variabile pentru a se adapta la patologia respiratorie a pacientului si generand o ceata medicament de particule, care sunt suficient de mici pentru a ajunge chiar si cele mai adanci regiuni din plamani.
Detalii tehnice Aparatul de aerosoli FUNNEB:

Este dintr-un material non toxic si lavabilCompresor cu pistonGreutate produs: 1,1 kgMarimea medie a particulelor: <5 µm MMADAlimentare: 230V, 50HzPresiune maxima: 185 kPaUtilizare intermitenta: 20 min ON/40 min OFFNivel de zgomot: 58 dBAlimentare la prizaCapacitate cupa: 12 mlRata de nebulizare: 0,35 ml/minVolumul rezidual: 0,7 mlDimensiuni produs (cm) L = 14.3 l = 10, h = 15.2

ATOMIZER este o unitate pentru tratarea si prevenirea bolilor respiratorii. Acesta este destinat in principal pentru uz casnic. Aparatul de aerosoli ATOMIZER este echipat cu compresor electromagnetic, cu pompa, cu membrana care nu are nevoie de lubrifiere. Unitatea include un filtru de aer care trebuie inlocuite periodic (la fiecare 70 aplicatii). Acesta este construit în conformitate cu european actual de productie si de siguranta.
Detalii tehnice Aparatul de aerosoli ATOMIZER:

Are 2 vitezeCompresor cu pistonGreutate produs: 1,4 kgMarimea medie a particulelor: <5 µm MMADPresiune de functionare: I viteza 45 kPa - a II a viteza 60 kPaAlimentare: 230V, 50HzNivel de zgomot: 56 dBAlimentare la prizaCapacitate cupa: 12 mlRata de nebulizare: 0,35 ml/minVolumul rezidual: 0,7 mlDimensiuni produs (cm) L = 29.5 l = 18, h = 10

PICONEB acest nebulizator este un dispozitiv de inalta calitate pentru inhalare- rapy pentru astm, bronsita cronica, si alte boli respiratorii. Acest dispozitiv medical genereaza aerosoli cu caracteristici variabile pentru a se adapta la patologia respiratorie a pacientului si generand o ceata medicament de particule, care sunt suficient de mici pentru a ajunge chiar si cele mai adanci regiuni din plamani.
Detalii tehnice Aparatul de aerosoli PICONEB:

Compresor cu pistonGreutate produs: 1,1 kgAlimentare: 230V, 50HzPresiune maxima: 185 kPaPresiunea de operare: 60 kPaUtilizare intermitenta: 20 min ON/40 min OFFNivel de zgomot: 58 dBAlimentare la prizaCapacitate cupa: 12 mlMarimea medie a particulelor: <5 µm MMADRata de nebulizare: 0,35 ml/minVolumul rezidual: 0,7 mlDimensiuni produs (cm) L = 13 l = 19, h = 10

SPEEDY acest nebulizator este un dispozitiv de inalta calitate pentru inhalare- rapy pentru astm, bronsita cronica, si alte boli respiratorii. Acest dispozitiv medical genereaza aerosoli cu caracteristici variabile pentru a se adapta la patologia respiratorie a pacientului si generand o ceata medicament de particule, care sunt suficient de mici pentru a ajunge chiar si cele mai adanci regiuni din plamani.
Detalii tehnice Aparatul de aerosoli SPEEDY:

Compresor cu pistonGreutate produs: 1,1 kgMarimea medie a particulelor: <5 µm MMADAlimentare: 230V, 50HzPresiune maxima: 185 kPaPresiunea de operare: 70 kPaUtilizare intermitenta: 20 min ON/40 min OFFNivel de zgomot: 58 dBAlimentare la prizaCapacitate cupa: 12 mlRata de nebulizare: 0,35 ml/minVolumul rezidual: 0,7 mlDimensiuni produs (cm) L = 20.6 l = 16.8, h = 12.6.

Pentru mai multe informatii despre aparatele de aerosoli accesati magazinul on-line www.bebecarucior.ro .

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/aparate-de-aerosoli-3a-health-care