Aparatele pentru aerosoli

BUCURESTI - 5 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

In secolul in care copii nostri se nasc, afectiunile respiratorii sunt farte frecvent intalnite. Fie ca fatul se naste cu sensibilitatea la acestea fie ca o dobandeste in primele luni de viata, sunt diverse modalitati de a ne imbolnavii si capata astfel de sensibilitati ale aparatului respirator pe termen lung sau mai rau pe viata. Un exemplu de afectiune este alergia la diversi factori sau astmul, una dintre afectiunile nedorite intalnite insa din ce in ce mai des la varste fragede. Cu toate acestea afectiunile respiratorii de acest gen nu mai sunt atat de periculoase si pot fi tratate si ameliorate chir pevenite din timp.

Cu totii stim ca in sezonul rece aceste boli respiratorii in urma racelilor, gripelor, pleomonilor sunt mai usor de dezvoltat de  aceea este bine sa prevenim si sa ne pregatim organismul pentru sezonul rece. Mai ales in cazul copiilor se pot preveni dezvoltarea sensibilitatilor la vremea rece sau la alergeni prin folosirea preventiva a aparatelor de tratament.

Procedeul se numeste inhalare de aerosoli, abui fini in care se propaga particule fine de medicamente care pevin dezvoltarea bolilor. Aparatele medicale care ne ajuta sa urmam acest trattament simplu si usor chia de acasa, se numesc aparate de aerosoli. Acestea convertesc  medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. Aparatul de aerosoli este ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate.

Este ideal pentru tratarea afectiunilor respiratorii:  tulburari pulmonare, traheita, bronsita, sinuzita, alergii si raceli, si orice alta afectiune ce tine de zona cailor prin care organismul  uman respira. Mai nou aceste aparate pentru aerosoli sunt foarte folosite in trataea afectiunilor ORL : precum sinuzite, rinofaingite, laringite amigdalite si altele.
Tratamentele prin abui si vapori medicamentosi inhalati sunt mult mai putin daunatoare decat consumul  de antibiotice iar copii in primul rand trebuiesc protejati de efectul nedorit al medicamentelor puternice. Astefel folosirea unor aparate de aerosoli sunt benefice pentru cpii cat si pentru adulti sau batranii ce nu tolereaza medicametele solide.

Aparatele de aerosolizare sunt aparae medicale produse de firme specializate in echipamente medicale. Una dintre firmele de prestigiu pe piata acestor echipamente este  firma Laica din Italia.  Aceasta s-a specializat in timp, are un istoric si s-a perfectionat  producand in pezent mai multe tipuri de aparate aerosoli: aparate de aerosoli cu ultrasunete si aparate de aerosoli cu piston.

Aparatul cu ultrasunete produce unde de inalta frecventa, care nebulizeaza orice tip de medicament. Aerosolii sunt suflati direct in gat / nas de un ventilator electric. Micro-picaturi ajung direct in tractul respirator.
Pentru mai multe detalii puteti vizita www.bebecarucior.ro unde puteti vizualiza gama extinsa de aparate pentru aerosoli.

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/aparatele-pentru-aerosoli