Calendarul Maya - Nivelul energiilor sexuale decid sexul copilului

BUCURESTI - 4 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Esti pe cale sa descoperi cea mai puternica metoda de planificare a sexului viitorului tau copil , care a existat vreodata. Aceasta metoda nu seamana cu nimic din ce ai intalnit sau citit pana acum, aceasta este unica, cu toate ca deja a fost testata cu succes pe mii de cupluri din intreaga lume de-a lungul anilor.

Catering pentru companii - Delarte Catering

Aflarea sexului copilului este, poate, cea mai importanta parte a sarcinii pentru o mare parte dintre viitorii parinti. Unii isi doresc fetita, in timp ce altii vor sa aiba drept urmas un baietel.

Descopera secretele care se ascund in spatele civilizatiei stravechi Maya extrem de dezvoltata in domeniul studierii energiilor mamei si a tatalui din perioada conceptiei. Aceasta metoda a fost dezvoltata de catre renumitii medici maya la cererea imparatilor pentru a-si putea asigura succesorii la tron.

Calendarul Maya al sarcinii a fost ingropat in urma cu 2700 de ani intr-un mormant regal. Descoperit in jurul anului 1670, calendarul a fost folosit pentru a prezice sexul unui copil in functie de varsta mamei , varsta partenerului  si luna conceptiei. La vechii mayasi, a concepe un copil era un ritual…Nu se intampla, pur si simplu, ca o femeie sa ramana insarcinata. Copilul era planificat, gandit, iar cuplul facea dragoste cu gandul la aflarea sexului copilului.Imagineaza-ti ca acum poti alege , concepe, naste si tine in brate, baietelul sau fetita pe care ti i-ai dorit intotdeauna.

In functie de datele introduse , metoda noastra de calcul iti va afisa  perioadele in care energia TA sexuala este mai puternica decat a partenerului tau  aceasta ducand in 96% din cazuri la nasterea unei fetite sau viceversa energia sexuala a partenerului tau va fi mai puternica decat a ta , urmare a acesteia fiind nasterea unui baietel.

Trebuie sa urmezi 3 pasi foarte simpli:-Introduci data ta  de nastere-Introduci data de nastere a partenerului tau-Introduci perioada in care iti doresti sa concepi viitorul tau copil.Acest calculator sex copil este extrem de eficient , avand o rata incredibila de reusita fapt recunoscut si de comunitatea medicala internationala. Este o metoda aplicata pe parcursul a mii de ani.

Pentru o intelegere aprofundata iti vom oferi un grafic de dezvoltare a acestor perioade continand  momentele de minim si maxim.Perioadele pot varia cu marje intre 1 si 2 ani ,  fata de perioada in care doresti sa iti concepi copilul , de aceea este foarte important sa incepi chiar ACUM !Daca iti doresti si tu sa planifici copilul, sa stii cand se va naste, ce sex va avea si care este cea mai benefica perioada pentru a-l concepe, metoda noastra este solutia pentru tine si poti verifica intrand pe site-ul www.calculatorsexcopil.ro

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/calendarul-maya-nivelul-energiilor-sexuale-decid-sexul-copilului