Cand ai pofta de o pizza adevarata apeleaza la Delarte!

BUCURESTI - 21 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

De cate ori ai simtit nevoia sa mananci o pizza adevarata pe care sa o comanzi si sa-ti fie livrata intr-un timp scurt? Majoritatea firmelor de catering omit sa accelereze timpul de livare al preparatelor si din aceasta cauza un numar mare de clienti prefera sa renunte la poftele de moment.

Cand ai pofta de o pizza adevarata apeleaza la Delarte!

Cu Delarte, dorinta ta este indeplinita! Firma noastra dobandeste cel mai scurt timp de livrare pizza in sectorul de care apartinem cat si in celelalte zone ale Bucurestiului.

Convinge-te de serviciile noastre de calitate si comanda orice sortiment de pizza preferi. Suntem online pe adresa delarte.ro iar telefonic ne gasesti zilnic intre orele 10:00 si 23:00.

Consulta meniul nostru destinat celui mai apreciat fel de mancare din Italia si descopera numeroase variante ale pizzei cu gust clasic, picant, exotic sau rustic.

Pentru livrare pizza sector 5, echipa nostra nu percepe tarif pentru transport, singurul nostru scop este ca felul tau preferat sa ajunga la tine in stare buna si gata de a fi savurat.

Chiar daca punctul nostru de lucru se afla pe strada Margeanului, ne-am propus, pentru cei care ne sunt clienti, sa facem livrare pizza Bucuresti indiferent de strada, zona sau cartier in care locuiesti. Preparatele nostre merita sa fie degustate oricunde si oricand! Asteptam comenzile voastre la numerele de telefon: 0753/352.783 sau 021/780.25.00

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/cand-ai-pofta-de-o-pizza-adevarata-apeleaza-la-delarte