Cel mai mic pret la incaltamintea sport de dama !

BUCURESTI - 10 martie 2015

Comunicat tip General in Retail

Incaltamintea sport nu mai este astazi destinata doar persoanelor care fac sport. In magazinul nostru online Zibra.ro gasesti mai multe modele de tenisi sau espadrile de dama .

Cel mai mic pret la incaltamintea sport de dama !

Incaltamintea sport reprezinta o alegere perfecta pentru persoanele care apreciaza comoditatea in orice zi si in orice situatie. Zibra.ro are o gama variata de incaltaminte sport moderna, in culori vii. Aceasta incaltaminte sport este foarte comoda si rezistenta.

Va invitam sa vizionati colectia noastra de tenisi de dama, acestia fiind atat confortabili cat si eleganti, ideali pentru uzul zilnic. Tenisii sunt foarte la moda in 2015, iar multe femei ii aleg in locul balerinilor clasici, pentru o tinuta casual. Din gama larga de tenisi dama de pe Zibra.ro, puteti opta pentru modele animal print, modele din dantela, modele cu paiete, capse sau tinte, modele cu desene florale ,desene aplicate la nivelul materialului textil din care sunt confectionati, cu sireturi groase sau subtiri, precum si tenisi inalti, tip gheata sau cu platforma.Tenisii cu platforma sunt foarte versatili si merg asortati la o multitudine de tinute. Acesti tenisi sunt prietenii cei mai buni ai jeansilor, intr-un look casual, sunt preferatii rochitelor de zi pentru un outfit feminin si se inteleg foarte bine cu pantalonii scurti sau fustitele foarte colorate.

Espadrilele de dama au facut senzatie in ultimii ani, fiind practice si versatile. Aceste espadrile dama reprezinta incaltamintea preferata pentru stilul casual si sport. Multitudinea de modele si designul deosebit le transforma intr-un element must have in garderoba oricarei femei. Cu espadrilele animal print castigi si confort si frumusete. Espadrilele care se poarta foarte mult sunt cele din panza in cele mai diverse culori si imprimeuri , chiar florale.

Puteti face achizitii cu un singur click , usor si rapid, doar de pe site-ul nostru Zibra.ro. Niciodata nu a fost mai simplu sa fii la moda.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/cel-mai-mic-pret-la-incaltamintea-sport-de-dama