Cele mai eficiente firme de catering ofera servicii complexe, la cele mai inalte standarde – Delartecatering.ro

BUCURESTI - 29 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

In ziua de astazi este dificil sa gasesti o companie de catering care sa iti satisfaca toate exigentele, insa nu imposibil. Delartecatering.ro este prima companie de catering din Romania autorizata HACCP, care se bucura de un prestigiu si de o notorietate de apreciat.

Firmele de catering care ofera servicii profesioniste vor avea intotdeauna meniuri flexibile adaptate cerintelor clientilor, preparatele culinare vor fi realizate din ingrediente de calitate, iar aspectul mancarurilor va fi unul uimitor. Fie ca este vorba de catering pentru evenimente corporate sau pentru petreceri in familie, mancarea trebuie sa fie gustoasa, meniurile adaptate in functie de eveniment, iar aspectul acesteia, ireprosabil. Delartecatering.ro face parte din categoria firmelor de catering de top, servciile si preparatele noastre satisfacand cu succes orice exigenta. Ne bucuram de un portofoliu de clienti de renume, pentru care am asigurat servicii exceptionale de catering.

Si pentru ca atunci cand vine vorba de organizarea unui eveniment trebuie sa aveti in vedere o serie larga de aspecte, Delartecatering.ro va sta la dispozitie cu servicii aditionale complexe pentru un eveniment reusit. Astfel ca, putem sa va punem la dispozitie aranjamente florale, muzica, lumini, momente artistice diverse cu dansatori, mimi, actori, cascadori si multe altele. Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa doriti sa beneficiati de ajutorul nostru si sa lasati organizarea petrecerii sau evenimentului pe mainile noastre.

Preparatele culinare realizate de firma noastra de catering sunt intotdeauna proaspete si delicioase. Bucatarii nostri au o vasta experienta in domeniu, iar ingredientele sunt naturale si atent selectionate. Noi avem grija la detalii si le acordam o atentie deosebita, pentru ca intreaga experienta a serviciilor noastre de catering sa fie una extraordinara. Atunci cand clientii nostri sunt fericiti si noi suntem fericiti, iar impresia lasata de serviciile noastre a fost intotdeauna mai mult decat satisfacatoare.  Va stam la dispozitie cu servicii care satisfac cele mai inalte exigente si cu preparate culinare savuroase. Daca sunteti in cautarea de firme catering   nu ezitati sa ne contactati:

Coordonator evenimente 0722. 52. 52. 55  -  webmail@delarte.ro

WEBSITE: www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX:  021.780.25.00

ORANGE1:                 0755.487.273

ORANGE2:                 0753.352.783

VODAFONE:               0733.352.783

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/cele-mai-eficiente-firme-de-catering-ofera-servicii-complexe-la-cele-mai-inalte-standarde-delartecatering-ro