Cele mai frumoase ceasuri Fossil pe care orice barbat trebuie sa le detina

BUCURESTI - 10 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fossil este o marca uimitoare renumita pentru imbracamintea si accesoriile sale, care include ceasuri dama si ceasuri barbatesti, bijuterii, ochelari de soare, portofele, genti, curele si pantofi.

Fossil

Fossil

Nu veti da niciodata gres cu Fossil, dar, desigur, gasirea elementelor care vi se potrivesc cel mai bine nu este cea mai usoara. Astfel, am comparat cele mai bune ceasuribarbatesti Fossil pentru a rezolva aceasta problema.

Ceas barbatesc Fossil COACHMAN Cronograf CH2564

Acesta este un ceas barbatesc sport care poate reprezenta cu siguranta aspectul casual.
Ceasul se prezinta cu o curea din piele neagra, care este sustinuta de manere din otel inoxidabil. Accentul special al acestui ceas este sticla si cadranul albastrucare arata modern si elegant.
Ceasul prezinta, de asemenea, un cadran tahimetru, butoane de argint, indicatoare de indice negre si afisarea datei. Durabil si usor de purtat, acest ceas este cu adevarat necesar oricarui barbat.

Ceas barbatesc COACHMAN Cronograf CH2891

Ceas din otel inoxidabil, cu cadran negru sportiv cu tahimetru. Ceasul prezinta o carcasa din otel inoxidabil de 44 mm, cu un cadran mineral.
Miscarea cuartului cu afisaj analogic
Curea din piele dubla si  sistem de inchidere a cataramei.

Ceas barbatesc FOSSIL Grant FS4835
Unul dintre cele mai iubite ceasuri barbatesti Fossil; prezinta un cadran albastru cu cronograf, marcatori ora numerica.
Carcasa din otel inoxidabil de 44 mm si display cu cadran mineral
Miscarea cuartului cu afisaj analogic
Curea de piele de vitel cu inchidere prin catarama
Rezistent la apa la 50 m
Acesta este cu siguranta un ceas frumos care ar putea fi purtat in fiecare zi sau la ocazii speciale. Detaliile si nuantele lui creeaza un echilibru armonios, care este perfect pentru orice barbat care vrea sa arate si sa se simta bine.

Ceas barbatesc FOSSIL Machine FS4552
Un ceas barbatesc negru, realizat din otel inoxidabil. Aceasta piesa frumoasasi eleganta prezinta un afisaj multi-dial negru cu functia de data, marcaje de ora cu vizibilitate ridicatasi cronograf. Se fixeaza pe o bratara de metal neagrasi alimentat de o miscare cuart de calitate.
Oricare ar fi alegerea voastra, consultati optiunile  noastre de ceasuri barbatesti Fossil, la preturi reduse in fiecare zi.

Pentru mai multe detalii despre ceasuri barbatesti sau ceasuri Fossil puteti vizita magazinul www.bestwatch.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.