Comanda o pizza din sectorul tau si noi o livram in cel mai scurt timp

BUCURESTI - 13 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Cand ai pofta de o pizza adevarata, facuta dupa cele mai bune retete italienesti si numai din ingrediente traditionale si proaspete, restaurantul Delarte este locul ideal unde poti comanda si incerca cele mai diversificate sortimente de pizza.

Comanda o pizza din sectorul tau si noi o livram in cel mai scurt timp

Avem punctul de lucru pe strada Margeanului si efectuam livrare pizza sector 5 la domiciliul clientului in regim gratuit.

Pizzeria noastra isi incepe programul de livrari zilnice la ora 10:00 si il incheie la ora 23:00 timp in care va stam la dispoztie pentru orice comanda sau informatie.

Am extins zona de livrari in sectoarele invecinate pentru a cuprinde aria clientilor care ne sunt fideli si care adora gustul preparatelor noastre, intrucat oferim livrare pizza sector 4 si livrare pizza sector 6 de fiecare data in cel mai scurt timp posibil.

Cel mai important aspect care sta la baza profesionalismului nostru este amabilitatea cu care ne intampinam clientii atat telefonic cat si in incinta restaurantului, reusind astfel sa cream un portofoliu de oameni care ne viziteza periodic si ne comanda preparatele inca de la lansarea nostra pe piata.

Consideram ca multumirea clientilor nostrii reprezinta cartea nostra de vizita si mentinerea in topul celor mai ravnite pizzerii din capitala.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/comanda-o-pizza-din-sectorul-tau-si-noi-o-livram-in-cel-mai-scurt-timp