Combi Family de la Cam, un carucior 3 in 1, sistem complet

BUCURESTI - 10 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Un Carucior pentru 0-36 de luni insemna un carucior ce poate fi folosit de la nasterea copilului pana la varsta de 3 ani. Are tot ce-i trebuie atat copilului cat si mamicii pentru folosinta indelungata si pe etape de crestere. Caruciorul Combi Family de la Cam este un sistem modular cu pliere tip umbrela ce poate fi folosit de la nastere pana in jurul varstei de 36 luni. Combi Family este format din: landou, carucior sport, scaun auto tip scoica ( 0-13 kg )

Carucior Combi Family de la Cam

Caracteristicile Caruciorului Combi Family de la Camcadrul caruciorului este din aluminiu iar pozitia fotoliului sport a landoului sau a scaunului auto este reversibila. Combi Family de la Cam beneficiaza de mecanisme patentate: ‘Quicky System’ pentru fixare/desprindere rapida a landoului si a scaunului auto de pe structura si ‘Via Vai system Reverse’ un sistem de fixare reversibil – pentru pozitionare cu fata sau cu spatele la directia de mers. Rotile cu suspensii atat din fata dispun de un sistem de pivotare cu frane tip ”on/off”, cat si rotile din spate, toate sunt dotate cu sistem de frane interconectate. Caruciorului Combi Family de la Cam are un istem de pliere foarte compacta si stabilitate individuala. Spatarul caruciorului este ajustabil in 4 pozitii iar suportul pentru picioare este reglabil. Hamuri de siguranta au prindere in 5 puncte pentu o mai buna siguranta a copilului. Accesorii carucior Combi Family de la Cam cuprind o serie de articole nelipsite si indispensabile pentru orice parinteincluse husa pentru picioare, parasolar pentru zilele de vara, husa de ploaie universal, folosita pentru toate cele 3 parti ale caruciorului, gentuta mamicii este nelipsita si bine compartimentata pentru trebuintele acesteia. Toate husele sunt lavabile la temperature de 30 de grade.

Caracteristici landou Combi Family de la Cam: landoul este captusit si spatios ( 835 x 343 mm ). Prevazut cu mecanism patentate ‘Quicky System’ se fixeaza si demonteaza rapid de pe structura. Baza este rotunjita, ce permite leganarea atunci cand landoul nu este montat pe cadrul caruciorului. Landoul are husa interioara din bumbac, tetasabila si lavabila. Baza landoului prezinta gauri de ventilatie pentru o una aerisire a sezutului. Landoul are un mare avantaj faptul ca se poate monta in masina ca si cosulet de protectie si transport, fiind omologat si testat pentru protective sporita in cazul impactului lateral. Are sitem de fixare in centurile masinii putand fi folosit impreuna cu kitul auto.

Caracteristici cos auto Area Zero de la Camscaunul auto tip scoica este destinat grupei 0;  0 – 13 kg, are maner de transport ajustabil la fiecare 30°. Scoica auto mai include bara frontala ajustabila, 2 compatimente, parasolar, pernita pentru suport cap, centuri captusite si sistem centralizat de ajustare a centurii. Protectie moale pentru impact lateral in zona capului este special create pentru stabilitatea gatului celui mic in cazul franarilor sau a impactului lateral. Scoica se monteaza numai cu spatele la directia de mers. Datorita mecanismului ‘Quicky System’, scaunul se poate fixa pe carucioarele disponibile in colectia CAM: Pulsar, Cortina X3 Evolution, Comby Family, Pretty Cross

Accesati www.bebecarucior.ro pentru mai multe detalii si reduceri!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/combi-family-de-la-cam-un-carucior-3-in-1-sistem-complet