Corpurile de iluminat- de mare importanta in decorarea casei!

BUCURESTI - 18 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Ce alegeri putem face in ceea ce priveste sistemul de iluminat al casei pe care tocmai am terminat-o de renovat?

Corpurile de iluminat- de mare importanta in decorarea casei!

Daca aceasta are un stil mediteranean, cu spatii deschise si ferestre largi, ne putem permite sa adaugam corpuri de iluminat masive, in culori excentrice care sa aduca o nota teatrala intregii atmosfere.

In schimb, daca toata locuinta se desfasoara pe o suprafata nu foarte generoasa si vrem totusi sa cream ideea de incapere spatioasa si luminoasa, optam pentru corpuri de iluminat de lux, care contrasteaza cu dimensiunea mica a spatiului. In acest fel putem monta aplice sofisticate pe peretii holului si candelabre moderne in living si dormitor fara a incarca totusi cu multa mobila.

Modelele de corpuri de iluminat clasice se preteaza a fi folosite in cladirile istorice sau saloanele de bal, insa, daca suntem norocosii prorietari ai unei case ce poarta o amprenta istorica, atunci aceste modele sunt clar cele indicate pentru locuinta noastra. Decorarea cu draperii din catifea sau tafta in imprimeuri florale sau abstracte, reconditionarea unui semineu din piatra, lustruirea unei pardoseli de stejar si inzestrarea peretilor cu tapet de calitate nu vor conduce decat catre o ambianta spectaculoasa ce ii va ravasi pe toti cei care trec pragul unui asemenea case.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.